Corona-update WEEK 3

Beste ouders en kinderen van onze school

We zijn aan de derde week van de opschorting van de lessen en activiteiten begonnen. Onze juffen en meesters proberen zo goed als ze kunnen jullie te voorzien van herhalingsoefeningen, opdrachten, taakjes, … Via de blog van de schoolactiviteiten worden er elke dag super-leuke uitdagingen gepost.

Deze week gaan we proberen om alle leerlingen van de lagere school en de kleuterschool nog een extra bundel en info te geven. Hou dus jullie brievenbus in de gaten. Ouders die we niet kunnen bereiken via de mail gaan we proberen op te bellen. Als je zelf nog met vragen zit, kan je steeds de school contacteren via 03/541.54.42.

Het is voor ons als schoolteam ook zoeken naar oplossingen. Deze situatie is nieuw voor iedereen. De school blijft voorlopig nog open als opvang.  In de loop van de week zal het duidelijk worden wat er in paasvakantie gaat gebeuren. Via onze website kan je dit blijven volgen.

Ik wil als slot nog even wat mensen in in de bloemetjes zetten en extra bedanken:

  • dankjewel aan alle lieve ouders die elke dag klaar staan voor onze kinderen.
  • dankjewel aan de juffen en meesters die de permanentie op school mee voorzien en achter de schermen heel hard nadenken en werken aan goede opdrachten en oplossingen voor de kinderen
  • dankjewel aan alle mooie initiatieven die we elke dag mogen bekijken
  • en tenslotte: dankjewel aan alle onze kinderen van de school.  Het is voor jullie echt niet simpel! Volhouden is de boodschap.

Als ik vanavond om 20u buiten gaan applaudisseren zal het vandaag voor jullie zijn

Meester Peter