Bekijk hier het promotiefilmpje van onze school:

Meer dan welkom in basisschool Sint-Lambertus.

Bij ons kunnen kinderen terecht van 2,5- tot 12 -jaar. Doordat we ook een secundaire afdeling hebben, (Moretus) is er een mogelijkheid om op de campus te blijven tot 18 jaar.
Onze kleuterschool werkt met gemengde leeftijdsgroepen.

Elke klasgroep (leefgroep) speelt met haar vaste klasleerkracht een hele week in één van de vijf kleuterklassen.

Elke klasruimte heeft zijn eigen naam en specifieke spelmateriaal en hoeken.  De kinderen spelen steeds één week in de rollebolleklas, de strikkenklas, de vlekkenklas, de wolkenklas en de sterrenklas.  Deze eigentijdse manier van werken geeft extra speel– en leermogelijkheden voor jullie kinderen.

Voor onze jongste kleuters voorzien we een slaapklasje. Onze kinderverzorgster begeleidt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag de kinderen in de slaapklas. U bepaalt als ouders steeds het ritme.  Het is een aanbod van de kleuterschool om tegemoet te komen aan de specifieke noden van de jongste instappers.

 

Infobabbels:

Voor elke instap in de kleuterschool organiseren wij een infobabbel.

Op deze voormiddag kan je komen kennismaken met onze kleuterschool.  De kleuters die instappen na de vakantie kunnen eens een kijkje nemen in de klassen en kennismaken met de kleuterleiding en de andere kinderen. De infobabbel gaat steeds door in de kleuterveranda. Doorlopend van 9u30 tot 10u30. (Oorderseweg 8, ingang van de basisschool – rode poort)

Interesse in onze school ?

Maak gerust een afspraak.  Wij geven graag een woordje uitleg over de werking en de visie van onze school en laten jullie even onze kleuterklassen zien.  Gebruik hiervoor het contactformulier of maak telefonisch een afspraak op 03/541.54.42