Gezien de huidige Corona-maatregelen in fase oranje, kunnen de info/kijk-momenten niet doorgaan tijdens de schooluren. Indien u interesse hebt in onze school, neemt u best contact op via basisschool@lambertus.be of telefonisch op 03/541.54.42. De rondleidingen in de school kunnen in uitzonderlijke gevallen doorgaan na de schooluren elke werkdag na 19u. Uiteraard worden de geldende voorzorgsmaatregelen in acht genomen.

Bekijk hier het promotiefilmpje van onze school: 

Op school legt uw kind de basis voor zijn toekomst. Daarom kiest u niet zomaar een school voor uw zoon of dochter. Het nieuwe inschrijvingssysteem in de Antwerpse scholen geeft u de kans om in te schrijven in de meest geschikte school voor uw kind. Om uw kind in te schrijven, moet u het eerst aanmelden.

Wilt u een broertje of zusje van uw kind (dat reeds in onze basisschool zit) inschrijven voor volgend schooljaar? Weet dan dat u voorrang krijgt om broers en zussen aan te melden.
Klik hier om je aan te melden.  Vanaf de reguliere aanmeldingen starten, kan u zien hoeveel vrije plaatsen er zijn voor die periode.

Wil je graag weten wanneer je kleuter kan instappen in de kleuterschool? Gebruik dan deze link. Je hoeft hier enkel de geboortedatum van je kleuter in te voeren.

 

 

Als uw zoon of dochter de overstap maakt naar het secundair onderwijs vindt u meer informatie via volgende link.

 

Hoe werkt het aanmeldingsregister?

 

Waarom een nieuw systeem?

De voorbije jaren waren er soms problemen met de inschrijvingen in Antwerpse scholen. Bij sommige scholen waren er wachtrijen.

Daarom is er vanaf nu een nieuw inschrijvingssysteem. Dit systeem geldt in alle kleuterscholen en lagere scholen in de stad Antwerpen.

Het nieuwe inschrijvingssysteem heeft deze voordelen:

  • Het is rechtvaardig.
  • Het voorkomt wachtrijen aan scholen.
  • Kinderen die volgens de wet voorrang krijgen, hebben ook in dit systeem voorrang. Bijvoorbeeld kinderen die een broer of zus hebben in dezelfde school.

Mocht u bij het aanmelden hulp nodig hebben, aarzel dan niet om de school te contacteren.  Wij helpen jullie graag verder.