Bekijk hier het promotiefilmpje van onze school:

Meer dan welkom in basisschool Sint-Lambertus.

In onze lagere school werken we met jaarklassen. Vernieuwende werkvormen (tutorlezen, CLIM, hoeken– en contractwerk, co-teaching, werken met digi-borden, …) zijn goed ingeburgerd in de werking. We streven naar een kwaliteitsvol aanbod met aandacht voor elk kind.

 

Onze school heeft geïnvesteerd in een duidelijke, transparante en ondersteunde zorgwerking: de zorgcoördinator en de zorgleerkrachten voor de lagere– en de kleuterschool hebben in de loop van de jaren een grote expertise opgebouwd. Zorg op maat van alle kinderen.

 

 

We proberen ook een sportieve school te zijn met fietslessen, sportdagen, stapdiploma’s, … Het begint al bij onze kleuters: zij mogen hun eigen fiets meenemen naar school of rondrijden tijdens de speeltijd op de schoolfietsen.

 

De kleuterschool en de lagere school werken samen projecten uit: jeugdboekenweek, gezonde voeding, kriebelteam, het waterproject, …

 

 

 

 

U kan rekenen op een gedreven schoolteam en een goed draaiende ouderraad.  Kortom, we hopen dat de nieuwe kinderen en nieuwe ouders zich snel “meer dag welkom” mogen voelen in onze basisschool .

picdump929duimen1